20.34

yes!! jag hann. jag bakade världens godaste dumle kakor förut, shiiiit.
sen städade jag och mamma, och så pinnade jag iväg på promenad. det var skönt!
snart är det desperate housewiwes sen sova! kyss och smek

our love is a flower that blossoms in china, ooooo shanghaaai

jag lever idag! har nyss varit på stan en stund med alex & mathilda, mötte en tjej som köpte mina skor. sen hittade jag en jäääätte fin baddräkt (!) som jag köpte! och en skjorta. alltså nu är det VERKLIGEN köpstopp för mig, börjar få jätte dåligt sammis. jag köper liksom utan att tänka efter innan. så nu är det skärpning. hoppade in på maxi också och köpte grejer till dumle kakorna jag ska baka! klassfika på torsdag vettni. jag ska även städa lite i lägenheten och plugga feeett. skulle vara skit skönt att gå ut och gå också men det hinner jag nog inte. ska göra mitt bästa, men vart ska man börja?

här är min nya badis, fast. den ser inte så smickrande ut på bilden. men den är sexi! inte för att jag har haft på mig någon baddräkt sen jag var typ 3.

förvirring och kämpning

man kan ju undra vart min energi har tagit vägen. någon som har sett den? det är knappt så jag kommer upp ur sängen, eller orkar med skolan. idag åkte jag till iv valet på grisbergska, var läraren där? nej. så det var bara att åka hem igen. och så fick vi reda på att vi har prov imorgon, på saker jag inte har varit med på. jag vet inte ens vad detta prov handlar om?! ska sätta mig nu iallafall och göra mitt bästa. sen ska jag ut och gå med nellis!

OCH VET NI! helt sjukt. jag vann biljetter till p3 guld som ni vet, ida säger till mig "nu ska vi vinna biljetter till sahara hotnights och two white horses" jag sket i att försöka eftersom jag redan vunnit och en sån sak händer ju bara en gång. så får jag sms imorse "jag har vunnit biljetter till sahara hotnights och two white horses. ska du med" WAAHH. så på torsdag åker vi till stockholm! feeeeeeeeeeett. LOVISA<3

kjell bergqvist

jag kollar på mäklarna nu, och det finns INGEN som får mig att skratta mer än kjell bergqvist. jag älskar honom. vad gubben än säger är det så jävla roligt så det finns inte, vart får han allt ifrån?

söndag

å åh åh åhh. jag älskar älskar älskar helger. idag har jag inte gjort annat än att kolla på l word, hoppat runt lite i rummet, kollat på l word igen, duschat, ätit fil och en macka. kollat mer på l word. loooove it! pluggandet kan jag skjuta fram några minuter till..

.

här är mina nya fina noter, min nysnodda fina maia affish och min nya jacka. själv är jag ganska ofräsh men det gör inget.

lördag

det blev fart på mig efter det där kaffet kan jag säga! det är ju helt otroligt hur mycket kläder jag har/hade. även fast jag rensar sådär varannan månad hinner det expandera innan jag hinner blinka. nu har jag slängt och gett bort typ två påsar, och så har jag lite som ska säljas på tradera. nya grejer jag aldrig använt. men nu känns det skönt! har städat också. nu ska jag plugga lite, duscha och sen hem till jenny och jensan! där väntar tydligen mat och alkohol, men jag får nog ta det lite lugnt.



ryck upp dig, ta en hallonbåt och spänn av.

oh. den här lördagen började lite jobbigt. deppigt, mensvärk, ingen frukost hemma.
har legat i sängen och såsat hela morgonen, är lika trött fast jag har sovit hur länge som helst.
men nu ska jag ta en kaffe och rycka upp mig! ska försöka rensa garderob+byrå. sen vore det
nice med en dusch! plugga var det också.. puss på er hallonbåtar.

when i say i'm a golden ball, i want to roll away from you all

ett stort tomt rum. där ingen är. en stor flygel i mitten. tre gitarrer.
åååh min dröm. det är allt jag vill ha. och speciellt att få vara ifred där ett tag.
det är typ som fridas rum. ja det är väl hennes rum jag vill ha. en flygel.

i need proof before i dare to open this heart, so i've prepared a quiz for you.

do you talk in the middle of Seinfeld?
do you read more than two books a month?
do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

have you slept with any people I work with?
is there anyone you'd rather wish I'd be?
do you still keep pictures of old girlfriends?
are they prettier than me?

and if I'd fall, would you pick me up?
if I'd fall, would you pick me up?


ååååååå fredaaaaaaag

det var såå nära att jag sket i allt och stannade hemma idag. men jag är skitglad att jag pallrade mig iväg i snöstormen iallafall. ja, det är SNÖ storm. HELT vitt överallt. dagen har varit den längsta fredagen ever tror jag. såhär såg den ut:
-två lektioner historia
-kasta i mig mat
-ha en kort piano lektion (den första. roligt. per är bra)
-kuta till bussen med packningen och åka till g-vik
-simma klädsim! vilket var det sjukaste på länge. så jävla roligt. vad alla var fula i helt blöta katter outfits.
-åka tillbaka, gå till markurells i snöstormen med ännu tyngre packning blöta kläder och ha PA kurs.
-gå i snöstorm, åka tåg, lite mer snöstorm.
och ÄNTLIGEN ligger jag här! ååååååå vill inte göra någonting på hela helgen. fast. plugga måste jag.
ska nog snart fixa mat. det blir färdig soppa med en massa e-ämnen i för mig. gött. PUSS

lång torsdag

jävlar vilken dag. den var lång. och rolig. och dålig. det hände världens hemskaste, men okej, roligaste grej idag på gemu lektionen. jag och ewe kom in med våra mobiler och slog oss ner. mats var på extra ret humör idag så han tog telefonerna ifrån oss och la dom på en trumma. när jag fick sms durrade det i hela rummet. mats tog upp telefonen och öppnade smset. det hade inte gjort någonting i vanliga fall, men det här var inte vilket sms som helst. så jag flög upp från stolen och slängde mig över honom men flög in i väggen som en vante. HA HA JÄVLIGT KUL! men lagom kul att det var ett privat sms. ÅÅÅH just det som inte en lärare ska läsa. jag skämdes ögonen ur mig men fick garva bort det. ja så kan det gå. aldrig mer telefon på mats lektioner.

efter skolan åkte jag till marieberg och slog på stort! jag köpte en plattång eftersom min gamla bara river av hela kalufsen på mig, jag köpte också skitdyrt schampo. men värt eftersom mitt hår annars försvinner. och sist men inte mist fick en tröja följa med mig hem! sen kom mamma och hämtade mig och vi shoppade loss på blommaffären. köpte blomma, kruka och nån grej att pimpa mitt rum med. nu har jag städat upp röran på rummet och packat för det jävla klädsimmet imorgon. vaaad är det fråga om? nu ska jag duscha, ringa linda och SOVA! nu lyssnar jag föresten på fridas gamla, den har ALLT. kan inte fatta. så jävla bra. speciellt the modern. hon är så bra. men skit i det hejdå.


i know i'm not a stupid girl

åååh jag tittar på missan på popcirkus. jag älskar henne! jag älskar miss liiiiiiiii. och jag blev så glad, för hon berättade att hon är 158 cm lång, jag har alltid undrat! hon ser så liten ut där på scenen. hon är lika lång som mig. ihiii, hon är 1 cm längre då men nästan!


rymden i en låda

åh det känns så himla bra. två arbeten till inskickade. du har jag bara 9 kvar, + att det tillkommer endel efter lovet men iallafall! nu har jag varit duktig så jag kan softa resten av dagen. iiih. ikväll är det popcirkus också! MISS LI ska vara med!!!!!! och kära håkan!

dom är grymma.

onsdag

jaha, klockan är nu 07.53 och jag har varit uppe sedan 06.35. varför?
jo för att jag skulle duscha. men kom igeeeen. så lång tid behöver jag inte. det vet jag.
och ändå går jag up waay too tidigt. men det har ju gett mig chansen att sitta på golvet
och lyssna på detektivbyrån i en halvtimme, läsa metro och dricka halväcklig måltidsersättning.
gött. och så är det sol ute. vad mer kan man begära? bortsett från att gårdagens åskmoln sitter
kvar lite i mitt lilla hjärta och lillhjärnan. men det går över. hejdå sexy.

IDAG KOMMER FÖRESTEN MAIAS ALBUM!

dom bra sakerna med idag:

-jag smet upp på stan och köpte en ny skinnjacka. den är fin och gosig.
-min nya telefon kom idag! inte alltför flashig men gratis sms är ju good! nya numret: 0763-757202
-jag har linda och hon är så bra och fin!
-jag är inte helt hjärndöd. den delen tar andra så bra hand om.


jag trodde jag var glad

ja jag var glad! jag är glad. eller var. för en gångs skull. men självklart ska denna dag peka åt helvete mot sitt slut. jag tappar lusten och orken. det här ständiga problemet, människor. varför är folk så falska? fejkade? fjäskiga? jag vill bara be er dra åt helvete rakt i ansiktet. men så fungerar tyvärr inte detta samhälle. i dagens läge är man tillochmed bitchig eller dum i huvudet om man är ärlig och säger vad man tycker. det är så vidrigt. dessa ständiga plastleenden och fjäskord. jag bara ryser. det vore fint om folk kunde vara innerligt trevliga och ärliga.

och jag skulle faktiskt vara så glad, om jag slapp gå runt med ångest varje dag över saker som måste göras. det hänger på betygen. det går ut över det jag vill göra. jag vill bara sätta mig och gråta när jag vet att det är någonting på tv jag vill se, en konsert på skolan eller någon jag vill träffa, men inte kan för att jag måste plugga. det är lika för alla. men jag blir fan sjukligt stressad av ingenting. det är inte roligt längre att jag alrig kommer ihåg någonting och får panik över små saker. nu är den kommande helgen också förstörd, vilket inte känns kul. men efter regn kommer solsken. bara jag fixar det här nu så blir det lungt sen. bra.

tisdag

å.. jag går sönder om jag inte klarar det här. jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till men idag har jag avbokat allt jag skulle göra, så det blir plugg hela dagen. har nyss varit på jobbmässan, det sög. nu skulle jag och nelle egentligen gå och boka tatueringstid, sen skulle jag, ida och emma på ettornas konsert. det hade varit kul! men det viktigaste är väl att jag får en sak till avprickad på listan.

today is a good day

WOHOOU!! (hanapee skrik)
fan vad duktig jag känner mig nu då. jag har nyss gjort klart och skickat in två uppgifter, så nu är två problem ur världen! jag fick även börja om från början med nk uppgiften eftersom skiten som vanligt inte går att öppna. jag har mycket kvar men nu tar jag en liten paus! HÖR UPP! det finns en skit nyttig efterätt som mamma nyss gjort, det låter verkligen skitäckligt men blir FAKTISKT gott! okej, det består av:

-banan

-kakao

-avokado

-russin
mixa skiten och in i kylen, så blir det som chokladpudding! nyttigt och allt. jag ska nog börja leva på det.

gammal bild från i höstas när man var eldflamma.


åh ja måndag

häromdagen köpte jag noter och en g-klav som man ska sätta upp på väggen. igår satte jag upp dom,
och nu när jag kommer hem och går in i mitt rum ligger en av noterna på golvet, 2 meter från väggen den
satt på. och tejpen sitter kvar på väggen? och min dörr har varit stängd hela dagen.. jävligt märkligt. fast
kanske inte så nödvändigt att skriva om. men skit i det. nu blir det inget mer internet för nöjets skull, förrän
jag pluggat arslet av mig en stund! puss på er lovers.


jag visste det!

jag: "nu ska jag visa ett jätte roligt spel!" klickar in på blip.se, tar fram BITCH och börjar spela.
linda: men ååå vad töntigt! skit tråkigt ju!
jag: hörre du, jag vet att du kommer bli helt besatt och sitta och spela det här 24/7 sen.

ett dygn senare:
jag: vad gör du?
linda: jag spelar bitch :D jag klarar det snart!

JAAHA VEM HADE RÄTT?


i just realised, i don't like you!

nej jag tycker inte om dig. förmäten!

ooouh! kommer precis hem från en tre timmars tågresa, en halvtimme för länge tog det!
men det gör ingenting, för jag fick åka gratis! jag var tydligen osynlig för konduktören. pörfekt.
i dalarna var det en meter snö, helt sjukt. jag trodde att det var vår? så kommer jag hem och
det snöar här med?! fast här är det som tur är regnsnö. idag ska jag städa mitt rum, och plugga.
det låter så jävla lockande att jag blir alldeles till mig. lyckotjut.. hejdå.

the modern


lördag

hei plåkken.
idag har jag och linda kollat på andra avenyn och legat i sängen och ätit eftersom vi är för feta för att sitta upp. nu är hon i köket och leker med en lax. är man kock så är man vetni. sen ska vi åka till kupolen och kolla på caroline af ugglas. vi ska stå längst fram och dansa. få autograf. krama henne. köpa en skiva. eller så kanske vi stannar här..... kanske smidigast. puss.

jag hittade en sån fin bild.

att vilja eller inte vilja!

dagens bra:
-det är fredag och helt okej väder
-ja det roligaste idag var nog när mamma och jag satt i skolan och väntade på att ha utv. samtal. då började hon berätta om en gammal bekantskapskrets vi brukade träffa (väldigt, fula, stora och enormt feta). Hon berättade om att dom var översexuella och hade gruppsex allihopa. oh good, den sängen måste ha brakat. 4 valrossar i en träsäng liksom. efter att hon hade berättat kom hon på att vi var i skolan och att det faktiskt var ganska stor chans att flera hört vårat samtalsämne.
-jag har äntligen fått byta ut mitt huvudinstrument från sång till piano. SÅ FUCKING SKÖNT!
-jag, ida och emma ska börja med ett fett kul projektarbete.

-det är som sagt helg och jag ska till lindis!


dagens dåliga:

-allting som har med pluggande att göra har gått åt helvete.

-när jag hade utvecklingssamtal kom vi fram till att jag har (utan överdrift) 12!! inlämningsuppg. att skriva och skicka in de närmaste veckorna.
-ångest över pluggandet. men, ryck upp dig nu! ta en hallonbåt och spänn av. som dom sa i andra avenyn hihihi.

nu ska jag sticka till tåget tack och adjö.


stupid fucking fuck!

helvetes jävla fula äckliga kuk fan cp mongo helvete. he he nu fick jag avreagera mig lite.
jag sitter i skolan och skulle öppna min stooora historia uppg. som jag MÅSTE bli klar med snart.
men icke, det går inte att öppna skiten. så nu kan jag inte plugga på det idag heller. detta har hänt
mig varje dag den här veckan nu så jag har inte kunnat plugga någonting alls = katastrof. är så jävla
trött på att fredagen den 13 förföljer mig fast det inte ens är fredag den 13?! woaah. jaja. det är som det är.
om två timmar kommer mamma hit och käkar lunch med mig på stan. sen har vi utv. samtal mer pär. sköj!

gbg vs sthlm

maia hirasawa. vad BRA hon är! hennes nya album "gbg vs sthlm" kommer ut den 25 mars. ska köpa direkt! det finns nu att lyssna på på myspace. JÄVLAR vad bra!!!!! fyfaaannnnn! vad bra. det är så många som ska släppa skivor samtidigt nu. här är några andra:
-anna järvinen 23 mars
-miss li 1 april
-two white horses 1 april

nu gäller det att ligga i här! det kommer att bli en dyr resa. det värsta är att man vill ju gå på konserterna också. vart ska detta sluta?


en onsdag

fuck! vad glad jag blir när det är sånt fint väder! och fuck igen, för idag har jag gjort av med too much pengar. oops. jag mötte nelle vid bara vara efter skolan, vi satte oss och faktiskt pluggade! det gick dock inte bra för mig. efter det gick vi på stan och jag köpte ett par nya vita converse eftersom jag tappar dom andra och dom är typ trasiga. och ett par leggings då. sen tvingade nelle mig att äta på subway :'( tog en sväng förbi tant brun på vägen hem också så jag grillade mig lite grann. nu är det duschdags, sen mina vänner är det popcirkus 19.30! ikväll ska maia vara med. och 21.30 på p3 live är lalehs konsert med mackan som programledare!!!  det ni. hejdå då. och puss. och kram.


i wanna go go go, it's the going i'm after.

hei plåkkehnnn. ikväll har jag varit hos jensan och jenny och ätit muffins och druckit te! jenny hade varit duktig och bakat. nu ska jag skynda mig att duscha, kolla på desperate housewiwes och ringa lindalove! och imorgon är det jag som tar i med hårdhandskarna och tar med datorn till skolan och sätter mig och pluggar på något cafe när jag har slutat. annars kommer jag aldrig att få någonting gjort.

och fyyyyyyyy vad människor ska vara djävulskt trångsinta och sorgliga! vad lever vi i för en liten håla egentligen? det börjar gå över styr nu. dom jävlarna ska skjutas. homofobi är så GAY!


puss och godnatt. over and out.


ta nu en liten bit av mitt hjärtaaa äskliing

ååååh jag blir så glad när det är sol! älskar allt och alla så fort solen tittar fram.
nu sitter jag och lyssnar på caroline af ugglas janis joplin cover album. jag kände att jag var tvungen att ge henne en chans iallafall. hon är ju skön! hon är visserligen ganska sjuk men det är ju det som är så bra. idag ska jag verkligen försöka plugga. och så måste jag ladda ner alla DH avsnitt jag har missat. och andra avenyn.. hehe nördiZzz. PUSS på er.

too meny things to keep track on!

fuck. att livet ska vara så omständigt! nu sitter jag här och har två timmar på mig att välja:
ska jag åka till dansen, ha ångest. inte kunna stegen. på kortslutning i huvudet. ha det så varje måndag.
eller: skita i dansen resten av terminen och börja igen i höst? det är liksom pest eller kolera. om jag tar en paus nu, kommer jag vara jätte ledsen att jag inte är med på avslutningen och jag kommer sakna dansen. men samtidigt slipper jag vara stressad över ännu en sak varje vecka. det lutar mest åt alternativ två. men det är fan tungt!

frida! så jävla underbar människa:

the enemy within says a body of work is just as strong as it's weakest point.

jag är i skolan nu, för få timmars sömn. jag kan inte koncentrera mig allt bara går runt i lillhjärnan. ska egentligen skriva om alternativa livsstilar nu. herregud vad jag har att ta igen, och idag får jag inte heller en lugn stund. slutar sent och ska dansa. ska jag sluta på dansen? vad ska jag göra? det funkar liksom inte. vågar inte ens tänka på ångesten jag kommer att få när jag kommer dit och har missat svin mycket och inte fattar någonting. what to doooo.

"you must be kind to yourself"
-i don't know how to do that!
"no one is gonna do that for you"
-well i'm not asking them to!
"be kind and fight at the same time!
-too many things to keep track on!

VAAAA! vaa? vaaa?? nu fick jag reda på att miss li ska släppa nytt album 1 april! och ny singel kommer ut imorgon! VA?! varför har ingen sagt något till mig??? det här var ju snopet. men vad kuuuul.

you never got me right

ahhh. har haft världens bästa helg!!

fredag:jag och ida tog tåget till stockholm. eftersom det var fredagen den 13:e målade vi upp scenarior om vad som skulle kunna hända under dagen. det mesta av det hände. vi tog fel tunnelbanor, vi missade att hoppa av, det gick inga bussar hem på kvällen osv. MEN! vi fick se världens bästa spelning med hello saferide. ah ah ah! annika var fin som vanligt och det var sjukt bra!!!!

lördag: efter en fet hotellfrukost åkte vi till stan och shoppade. vi åkte även till stockholms kanske bästa skivaffär och jag köpte fridas "until death comes". Sen åkte vi den långa vägen till hotellet och drack vin och kollade på pissfestivalen. kunde inte göra annat än garva åt vinnaren. vart är sverige på väg??!

söndag: packade ihop allt som fans i vårat fina hotellrum. JA det var FINT! helt perfekt, förutom att toan inte gick att gå in i pga. en helt sjuk stank. fattar inte. iallafall så tog vi klumpiga väskorna och åkte in till stan igen, hann sno varsin skitfin maia affisch på tunnelbanan. shoppa lite, fika, äta. sen var det FRIDA. och DET var den sjukaste konserten jag varit på! hon är så sjuk. och rolig. och fin. och konstig. så jävla bra var det. och så perfekt på dramaten. och kläderna. och scenen. ALLT! jag hittade bilder på rockfoto nu som jag verkligen ska beställa. dom ska minsann upp på väggen. ja, så nu var det här över. tåååååååååris.

ANNIKA


FRIDA


det man alltid kan lita på

jag sitter i soffan och har pratat med ella och ätit ärtsoppa. äckligt kan man tycka. jag läste A:s blogg och började tänka på lite saker. att man, jag,  och vissa andra, lever för att stå i en publik framför en människa man inte känner. för att den personen prickar så rätt med texter, som ingen någonsin kan skriva bättre. tankar man själv tänkt, som just den människan hunnit fått ner i ord innan en själv. prickat rätt med precis rätt ackord och rätt melodi. rätt röst. det finns nog ingen bättre känsla i hela världen än att stå där, jag tänker inte ens ge mig på att förklara. men jag har ju sån tur. för jag vet att det är exakt den känslan jag vill åt, det är dom minuterna, timmarna som gör mig lycklig. garanterad lycka varje gång. ingenting annat är självklart. man kanske är kär, men man vet inte hur länge det varar. man kanske har mycket pengar, men vet inte när dom tar slut. det finns liksom ingenting annat jag vet kan få mig att känna så mycket på en gång som musik.

det kan ses som jävligt konstigt att åka runt efter en och samma person/band på en massa konserter, samma konserter kan tyckas. men det är klart att när man har hittat någonting, och det enda som man mår så jävla bra av är det klart att man strävar efter det hela tiden. och vill vara med om det igen och igen. som annika, folk undrar hur jag kan tycka om henne så mycket. och hur jag och ida blir så till oss av vad som än har med henne att göra. men det är helt självklart för mig. fast det går inte att förklara för någon som inte själv vet hur det är. det är som en flykt att åka bort från verkligheten ett tag, stå där mitt framför scenen, eller ligga i rummet och lyssna. för dom minuterna är allting så sjukt fulländat så det går inte att förklara. man vet varför man lever. den känslan går inte att hitta i någonting annat för mig. så  då är det klart att den där annika, eller den där frida är det viktigaste som finns.

<3


he had a light around him

jag har gått igenom högar av post
fått overkliga nyheter, för bra för att vara sant
jag har läst och svarat på mejl
jag har packat upp, lagt allt till rätta
jag har duschat av spanien från min kropp
jag har skrattat åt alex
jag har blivit fundersam, tveksam
jag har tittat på popcirkus

hejdå.

bildär spanijen
















HEMMAAAA

jag kunde inte sluta le när vi kom av planet inatt! åååh vad skönt.
sverige. fräsch mat, fräscha toaletter, mjuk säng, ett språk man förstår,
trevliga människor (i spanien var dom så sjukt otrevliga! fick inte ETT
leende på hela resan!) det är inget fel på spanien men det är nog inte riktigt
min grej. det är tur att man får se lite annat så att man uppskattar det man
har. inatt när jag öppnade dörren till mitt rum fick jag en liten chock, var det
såhär?! man vänjer sig snabbt vid stenhård säng, fet mat, äckliga toaletter
osv. så nu ÄLSKAR jag allt här. blev dock lite chockad när vi flög över stockholm
och jag såg att hela staden var täckt av snö?! jag hade väntat mig vår när jag
kom hem. men det kommer, det kommer.

denna dag ska jag ägna åt att packa upp min feta resväska, packa den
igen för på fredag åker jag och ida till stockholm. FAN vad jag LÄNGTAR!
jag ska också ta tag i allt jag behöver plugga, se vad som ska göras och
sen är det bara att sätta igång!! vet dock inte hur jag ska komma upp ur
min sköna säng. föresten saknar jag mina monster! åhh alice och maja.

inte sett dom på... 10 dagar! mina bebizar. ja nog tjatat. puss lovers!


spanien dag 6!

20-25 grader
stekande sol vid poolen
nagons pappa dor
havet
pina colada

det verkar som om folk borjar vakna upp nu. det ar varmt och
hotellet har fyllts av britter. skont att hora lite engelska sa man
forstar vad folk sager! jag aaalskar vadret!

det ar sjukt vad tiden gar fort. for exakt en vecka sen satt jag i min
sang och drack kaffe med linda. idag sitter jag i spanien, i 22 grader.
om en vecka har jag sett annika kvallen innan och ar lycklig. det vet jag.
och om en vecka och en dag sitter jag pa dramaten och tittar pa frida.
da ar jag ocksa lycklig. da kommer jag iallafall att kanna nagot. MYCKET!


känner inte mycket längre, ett kort som fick mig att minnas..

vilken tom manniska jag ar. det enda jag kanner helatiden ar ingenting. jag ar nollstalld.


sun&sangria

idag, var basta dagen pa valdigt lange. jag vaknade och det var 20 grader,
sol och inte ett moln! satt pa balkongen, laste och lyssnade pa sancho panza
och laleh. sen har vi bara glidit runt i solen pa stan och gatt vid stranden. jag
undrar hur manga mil vi gar varje dag haha. men sahar vill jag alltid ha det!
sol.... hela mitt liv hanger nastan pa vadret! sa fort det ar gratt och kallt blir jag
depp och helt nere, sen nar solen kommer fram blir jag overlycklig! pa tal om
nagot annat har jocke och jag nyss varit runt pa varenda affar och raggat malibu.
varldens godaste cocos...oh likor? men jag kopte istallet skitgullig piss vin och
smaflaskor med goda saker. far leta reda pa det andra en annan dag.

och en sak jag glomde beratta igar! englands prinsessa spatserade forbi mig.
ja det gjorde hon minsann. hon gick fem meter ifran oss och sag gammal ut.
helt sant.

och sist men inte minst, anges! jag dromde om dig inatt. jag dromde att du och
jag bytte tuttar med varandra. fast jag tyckte att dina var konstiga, och att dom inte
passade pa mig, sa vi fick byta tillbaka. marklig drom...

jag har nagra fragor till er glamorous girls hemma:
1. hur ar vadret?
2. hur mar ni?
3. har jag missat mycket i skolan? ar evil igang nu igen?
svara! PUSS pa er!

spanien dag...4?

idag hoppade vi pa en buss till gibraltar, dar gick jag och mamma runt
och shoppade och fikade pa sunkiga engelska pubar medans jocke och
patrik var uppe i bergen och kollade pa sma apor! jag kopte d&g parfym
och lite melonsprit, skitabillig alkohol!! nu har vi handlat mat och atit den,
vi var inne pa lidl av alla stallen och hittade vin flaskor for 7kr! helt sjukt..
och det ar sa himla skont att kunna glida runt i troja eller varjacka utan
att frysa ihjal. skkoooont med var! forvantar mig solsken och ingen sno
nar jag kommer hem till sverige!

there is nowhere i would rather be than here, so why am i not?

halladar!!!
idag har jag varit med om manga skrackupplevelser ska ni veta!
idag tog vi bussen till en storre stad som heter malaga, det var mest
skabbigt och trakigt sa vi stack darifran ganska snabbt, och tog skak-bussen
tillbaka till torremolinos dar vi bor. sa fortsatte vi shoppa har. idag har jag kopt
skor, vaska, orhangen osv. och shoppat pa sephora!! det var fint. ja men sen
iallafall, gick vi in i en affar med sprit. DA hittar jag en flaska med doda odlor!!!!
det var seriost det VIDRIGASTE jag sett. dom bara lag dar och dallrade, helt
mogliga nastan. nu sitter jag pa ett internet cafe 50 meter fran stranden. vi har
nyss varit och atit pa en resturang vid havet, mysigt, MEN dom ar sa javla ackliga
har!! as ackliga toaletter, hittade en dod fagel i trappen till toan, dom roker inne
OVERALLT osv. osv. det ar sana har stunder man verkligen langtar hem, aven om
det ar SA fint har. har inget att klaga pa, meeen jag ALSKAR sverige!!!!! allllllskaaar
sverige. verkligen. men det ar fett najs har med vettni.

imorgon, da ska vi till gibraltar, en engelsk O ( med tva prickar) for er som inte vet.
dar ska vi kolla pa herr nilsson apor! hiiiihii. jaha, det var allt for mig idag.  nu ar det
bara 9 dagar kvar, och 16. much too much!! langtar till annika, frida och linda! hehe.
HEJDA loverboy! hoppas ni har det mysigt darhemma i snon.

kvell

HEEEJ IGEN!
nu har vi varit och atit vid stranden, as mysigt. alltsa jag maste beratta
lite om varat as skabbiga hotell... det verkade skitfint pa bilder och sa, sa
ba kommer vi hit. for det forsta var det sa JAVLA kallt att inatt fick jag sova
med byxor, strumpor, thirt och tjocktroja. sen sa nar man gar pa toa, da
far man valja mellan att sitta med benen i badkaret, eller sitta at fel hall.
HAHA. och balkongerna ska vi inte tala om, den knakar nar man gar pa dom,
och dom lutar nerat och kanns som att den ska braka ihop nar som helst!
sen ar det as fula mobler osv. men det funkar ju anda! hahaha. jaja snart
ska jag upp till fula hotellet och lasa och sen sova. assa jag blir sa javla
uttrakad nar man inte kan gora nat pa kvallarna! inte ens kolla pa film!
men okej, hejda. <3 puss lovers

SPANIJEEN!

hejheej, har galler det att skriva snabbt, har bara 15 min pa mig!
vi kom hit igar, REGN saklart. men idag har vi gatt pa stan en massa
och shoppat :D det kom sol pa eftermiddagen sa vi gick vid havet och
kollade. sa javla fint ar det! och fan vad mys det var att flyga, sverige ar
mycket finare uppifran. alla vagar och hus ar sa sma och meningslosa.
maste passa pa och saga till amanda, nelle och sa att jag inte kan hora
av mig mer an att blogga ibland, det ar pissdyrt att ringa och skicka sms!
sitter i receptionen pa varat hotell, hahha det var sa roligt igar nar vi kom
hit, det forsta vi mots av i receptionen ar en gubbe som sitter och roker
sa det blir stora moln, sa star det over honom, en stor skylt: NO SMOKING!!
hahaaa. hejda, nu ska vi snart ga och kaka pa nan resturang. det ar typ 15
grader har sa sa javla varmt ar det inte. men hoppas att solen kommer fram
imorgon igen sa man kan sola lite :D HEJDAAA puzz puzz!

jag är inte den som är den, jag är den andra.


hejdå. om livet är fint i spanien kommer jag inte tillbaka. hähä

söndag

jag är jävligt trött. jag borde gå upp och äta frukost och packa klart..
det är precis så att jag hinner dansa innan vi åker, tur! sen åker vi till
stockholm och sover på hotell vid arlanda. 6 imorgon går planet. och
ni tror inte våran bil har gått sönder nu när vi ska åka till stockholm! så
min morbror får åka från katrineholm och hämta oss och skjutsa till
stockholm. våran vanliga tur. men jag hoppas verkligen att det går bra
den här gången.. i somras när vi skulle till kroatien kom vi ju bara halvvägs,
sen dog bilen. men nu ska vi ju flyga och det har jag aldrig gjort förut (!!!!!).
det var min absolut värsta mardröm när jag var liten. men det ska nog gå
braaaaaa. det kommer att ta 6 timmar och vi får byta i schweiz, så jag lär
ju ta med endel att underhålla mig med! ipoden är laddad och jag har några
böcker iallafall. aja slutfingrat på tangentbordet, frukosst!

RSS 2.0