morsdag

jag är trött jag har ätit och fikat och mamma fick en present glöm inte att det är morsdag godnatt.

helgen









mmm nu är det måndag snart!

ja sorgligt nog. uh jag och linda har legat och stekt fläsket i över en timme. linda klipper gräset nu och jag är så illa tvungen att sitta här och skriva på mitt pm som ska in imorgon. jag håller på att bli sjuk också så jag sitter här med en fet kopp te, känns inte så somrigt! typiskt mig att bli sjuk nu, jag blir bara sjuk på sommaren? typ. nej nu ska jag köra! haj

the sun is shining

idag:
- jag och linda har varit på kupolen
- jag har köpt en jääätte fin och söt klänning
- jag och linda har solat tills vi smälte bort

nu grillar jag, linda och johanna. fast.. det har tagit ca 2 timmar att få igång grillen varm så att man kan lägga på musklerna och min lax. så nu är jag skithungrig. igår var det förövrigt gott med lax och cubase cider. blev en dödens cykeltur också, ibland är döden nära alltså! nej jag hatar den här fruktansvärt sega datorn så nu ska jag gå härifrån. hejdå

weekend

igår åkte jag till linda och vi tog tåget direkt till hennes syrra för att vara barnvakt åt nattis! så idag har vi typ solat och hoppat studsmatta. nu har jag ääntligen duschat, här blir det grillparty på fem pers om en stund! hähä som en raggare skulle skriva. vi ska dricka cubase cider, som jag råkade kalla det. jag är så inne i det där med cubase (sequencer program på datorn) nuförtiden så jag trodde att cube cider heter cubase? hahaa! nej nu ska jag sprutta på lite parre och sen kanske hjälpa till lite i köket?

igår







lite grön drink, lite sol, lite brännboll och lite fågelskit i mitt huvud.

igår var vi i skytteparken, som det föresten kommer bilder från sen. vi drack lite och käkade jordgubbar och frös i solen. en trevlig kväll helt enkelt, tills vi bestämde oss för att gå upp mot stan. jag, ida, uma, stina och agnes gick över lilla bron när ett regn föll över oss. trodde vi, men det var bajs. B A J S. och JAG fick största klicken i huvudet. det skvätte på våra kläder, väskor, hår och skor. det var inte vilken liten vit fågelskit som helst utan verkligen rinnig BRUN skit. som STANK. linus fick komma och hämta mig och ida, åkte raka vägen hem och duschade. det värsta var ju att ta i håret. hahahaaa. men jag orkar inte bry mig längre, sånt här händer mig JÄMT. fick ju iallafall skratta så jag grät i 30 min. ujujuj.

är helt död idag iallafall. men jag ska försöka göra allt jag ska hinna med i turbofart idag så att jag kan sticka till linda ikväll. tar ledigt imorrrn! igår hade vi tre månader! puss

tre prov en dag

prov.
jag har haft gitarrprov. kursen är slut nu och det är synd. men jag fick vg!
och så har jag haft ljudteknikprov. det gick sådär. nu till nästa, gemu prov.
JAG ÄR KÖRD! det är så sjukt svårt. ska skriva det nu, sen åka hem och
ladda lite. för ikväll är det "brännboll" i skytteparken. det får bli lite dödsvin
och fika och sådär dååå. hejdå

ja ja ja!

ååh jag är så trött på att pluggande och skit, jag vill bara sova! inget annat. imorgon har vi ljudteknik prov. jätte svårt, men okej. det är jätte bra att lära sig. men inte NU! iallafall, sommaren ser ljus ut! jag och emma har nästan bestämt oss för att åka på peace&love. det kommer bli så jävla skönt, eftersom vi kan sova och duscha hos linda! jag HATAR verkligen tält och bajamaja och all sån skit. det här kommer bli dröm festivalen, alla mina favoritband. aaah. jag har en känsla av att det bara är jag/vi som åker dit för banden och inte SUPA SUPA SUPA..
dom här vill jag se:
-lars winnerbäck x3
-anna ternheim
-frida hyvönen
-hello saferide
-laakso
-laleh
-miss li
-the sounds
-mando diao
-lykke li
jag kommer att dö av lycka!

jag vill ju bara andas. sova och andas om vartannat, inget mer.

jag.
vill.
inte.

hickan

JAAAA fy helvete vilken jävla hicka jag har! den hörs väl ända till hallsberg. jag har precis kommit hem, jag och mamma råkade gå runt ganska länge på marieberg. jag köpte morsdag present till henne och en liten stickad sak till mig. sen åkte vi till stugan och käkade. nu är det dags att duscha, MEN JAG ORKAR INTE FÖR MIN HICKA?! FÖRSVINN!

måndag

ouh! jag sitter i skolan och försöker skriva ett jävla pm. det är så himla svårt! jag är ganska bitter på e-g just nu. men snart är det bara filosofi lektion kvar, sen kommer mammi och hämtar mig. vet inte vart hon kommer att dra med mig, marieberg eller något sånt. jag var på entertainment förut och hittade ÄNTLIGEN ett par fina brillor, och så hade jag inte bankomat kortet med mig, såklaaart. alltid jag!

MEN JAAAA, här ligger ett par hörlurar. jag kan lyssna på detektivbyrååån och SIA!

lördag

idag har jag, och linda då:
-varit på dop med mamma och jocke. åååh bebisar!
-pressat lite i solen på balkongen
-gjort misslyckad kola (VAD GÖR VI FÖR FEL?!)
-lagat mat, som faktiskt blev lyckad
-ätit den

nu ska vi:
-gå till maxi och köpa chips till linda
-kolla på robinsson

bilder från detektivbyrån!



detektivbyrån!

igår åkte jag, linda, emma och ida till stadsparken och kollade på detektivbyrån+övriga band. AH vad bra dom är! fattar inte att dom kommer till örebro och spelar gratis. och hahhaa, jag kan bara inte släppa killen med dragspelet, han ser så liten ut, och han en djävulskt ful frisyr! och hans SON ser precis likadan ut, med samma frilla och allt. fast dom ser ut att vara syskon.. när jag såg detektivbyrån första gången för 2 år sen såg han ut som hans son gör nu? detta kan inte stämma..


nu har jag och L varit ute och gått lite, jag plockade lite fina syrener. nu dricker vi kaffe och kollar på top chef. den här helgen blev så lång och jag ääälskar det. puss.


dom är grymma

i got a grand piano..

drömmen om ett piano sprack ju häromdagen när mamma berättade att hon hade eldat upp det i stugan. hahaha hon är ju så störd! det bästa vore ju en flygel, men då måste man ha ett sånt stort hus som frida har. vet inte varför jag svamlar om det här men om ni vill veta så kom mina acne shorts jag vann på tradera idag! dom satt ju bra bortsett från att jag har en så jävla stor röv! nu ska jag hopp in i duschen, adjö.


fjuuu

hittills:
-vaknat
-ätit frukost och kollat på ett avsnitt av l-word
-dammsugit, plockat,diskat, dammat,rensat,bäddat,bytit gardiner
-gjort en tavla med fridaaa och satt upp
-städat, det är fan inte nådigt att städa här!

sen:
-städa klart
-äta något
-duscha
-måla naglar
-hämta linda vid tåget

en lång och bra dag

HEJ!
jag är så jävla slututututu!!! ligger på dödsbädden! fyfan. inte en lugn stund på hela dagen. jag är så stressig av mig. blir så lätt stressad. iallafall, mamma kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte till rusta! vi handlade kopiöst mycket grejer! kuddar och solstol och ja massa skit. sen åkte vi vidare till marieberg där jag fick en jätte fin vit eh, klänning? som jag tänkte ha på skolavslutningen. åt en as god sallad också! och sist men inte minst åkte vi tll willys+skopunkten! köpte fin fina sandaler som jag verkligen behöver! nu har jag äntligen parkerat arslet i sängen! jag orkar knappt inte lyfta på ögonlocken. så, hejdå.


oh hell! i feel like i'm eleven again

ja här sitter jag. dom andra har matte! och vi har nyss haft kanot tävling. så jävla kul! jag och emma var nog snabbast, fast vi förlorade. snart ska vi gå och kolla på treornas musikal, ska bli spännande. sen kommer mamma och hämtar mig. vi ska till marieberg och handla å sååå vaaa. och jag ska få nya solglasögon! JA, för att min idiot till bror har haft "några stycken" hemma hos sig, det resulterade i att mina finaste brills gick sönder. och igår när jag gick till tåget hittade jag min jacka bakom en sten?! jävla ungar alltså. en lampa var sönder hemma också, och en makrillsburk+gaffel låg i tvättkorgen?

SIA

egentligen hatar jag äckliga wail röster, men sia är speciell! den här låten är sjukt bra

in my head there's a war going on, and it feels like i'm eleven again!

imorse bestämde jag mig för att jag skulle fan klara denna dag utan att skolka. det gjorde jag också. men inte smärtfritt. ohohohohoh vääärldens värsta sak hände! som en kniv i mitt hjärta. jag kommer inte kunna sova inatt! det bara högg till i mig. skolgrejer brukar väl inte vara så allvarliga men det här var heeeemskt! men jag ska väl göra mitt bästa för att inte gå runt och älta det nu i månader. ska väl ta och städa lite nu, sen finns det inte mycket ida kvar av mig!o

två saker att säga idag

1. linda är det bästa som finns. har skrattat som fan i helgen, vilket var längesen!
2. i skrivande stund kan jag säga att jag aldrig någonsin mer vill äta!!!!!!! om man ska äta ca.1200 kalorier om dagen, har jag utan överdrift ätit sådär 5000 dagen denna helg! godis, dumlekakor, morötter, mat osv. på senaste tiden har jag verkligen börjat äta som en gravid kvinna, det är fruktansvärt! jag äter inte bara som en gravid kvinna jag ser också ut som en nuförtiden. så nu medans alla visar upp sina tränade och bantade kroppar i sommar får jag gå och puta med magen i bikinin. GÖTT.


lö lö lördag

idag har jag och LLL varit på kupolen, jag köpte nagellack, leggings och örhängen med L hiihhi. linda fick halsbands grej med I. så smörigt va! sen gick vi och köpte fett mycket godis och åkte hem, nu har vi bakat jätte fina FAKTISKT lyckade dumlekakor! vet dock inte hur dom smakar än. och SUCK, ikväll är det eurovision song contest som man bedrövas över varje år, men man tittar iallafall hur jävla värdelös låt sverige än har. jag tror dock att den här låten överträffar ALLA som någonsin varit med. en cover på pavarotti med lite inslag av falsk transvestit röst, suveränt..

HEEELG

min dag:
-dubbel lektion i Hi med evil.
-piano lektion.
-tåg.
-blev hämtad av lindas mamma, hämtade linda på skolan.
-lagade mat.
-åkte med linda, hennes m&p till falun och köpte nya madrasser.
(ÄNTLIGEN slipper man trängas i lilla mördar 90 sängen!)
nu har vi fixat i rummet och möblerat, men linda är skitförbannad för att jag tvingade henne ta knallgröna 70-tals lakan. men det fanns ju inga andra?! och vem tycker inte att bruna väggar passar till grönt? nej just det! så nu är det jätte mysigt här. ja det var allt jag ville säga, pusssochpill

jag är här fast jag inte är död

igår kväll kom nelle och sov med mig, puuuh! vi kollade på sex & the city tills vi somnade. och jag förstår inte, jag får snart nog. så trött som jag har varit det senaste halvåret är helt obeskrivligt. jag minns inte EN gång på hela den tiden jag verkligen känt mig pigg, eller utvilad. och jag vet inte vad jag ska göra åååt det.

idag gjorde vi det sjukt komplicerade och svåra gemu provet. 0 poäng till mig. blev så jävla sur, mats var inte där. det gjorde att vi fick ha J istället som satt som en gammal vakt hund och stirrade på oss. medan dom andra grupperna fick hjälp av sina lärare. men så kan det gå!

jag har nyss tryckt i mig kebabrulle utan kött, jag är hemma eftersom m&p är i stugan och endast min invalida bror är hemma. jag ska väl röja upp på mitt rum och packa upp/packa. SEN DUUSCH! det skulle vara skönt att sova tidigt men jag vet inte riktigt om skolböckerna tillåter det. den som lever får se. IMORGON SKA JAG TILL LINDA! hejdå.


ännu en själ går stenad, så stenad ikväll

det gör ont men det går! jag är som sagt hemma hos jenny. ida och emma var här förut, det var bra. annars hade min dag blivit sjukt tråkig och ensam. nu har jag precis varit hemma och ätit mackor och packat om väskan lite, jag passade på när ingen var hemma. ja och nu sitter jag här igen och känner mig jävligt ensam, ahh om någon bara kunde vara här och sova. jag skrämmer skiten ur mig själv! jag vill bara att det ska bli helg nu. eller varför inte den dagen då allt är som vanligt igen. eller varför inte två år sen? MEN, det är som det är. det är det. ja. godnatt.


fuuck

uuuäääh vad trött jag är! har sovit på en halvmeter bred soffa inatt, inte mycket sömn! står i skolan nu och väntar på en jävligt oönskad gemulektion. när jag har slutat ska jag sätta mig här igen och försöka göra lite nytta. sen ska jag hem till jenny, där jag ska vara kattvakt inatt, och så ska jag, ida och emma plugga gemu & svenska. det är gemu prov imorgon och sen följs närmaste två veckorna av ljudteknik prov, gitarr prov, svenska prov, gehörs prov osv.

tisdag

jaha man kan ju inte säga att jag har trouble sleeping längre iallafall. det har verkligen satt sprätt, även om jag sover med tvn på hela nätterna. det är bara det att senaste nätterna har jag ju varit ledig, och då sovit 10-11 timmar. inte bra inte bra! hur ska jag komma upp till skolan? jag ligger ju där alldeles förlamad. en annan nackdel är ju att jag är konstant trött, hela dagen?! är jag ute och går en halvtimme kan jag mycket väl somna så fort jag kommer in, och säkert sova till dagen efter. jaja, det är snart sommarlov. nu ska jag kanske fixa något att äta (kanske något nytt som fil, flingor och en macka? stpännande!), och sen sätta igång och färga lilla kråkboet. OCH KOM IGEN IDA! pluggaaaaaa. fuck!

tröstshopping

det är fint det! och jag har faktiskt inga sommarkläder. synd bara att grejerna kommer om en månad!




i don't know what it is that i say, but something scares them all away!

oh vad alla är trasiga för sig själva överallt.
idag är jag hemma, hade endel eget arbete lektioner, så det kan man lika gärna göra hemma. har precis skickat in samhällen och har endel kvar. men jag haaatar prov! jag vet inte vad jag ska plugga på? vart ska man börja? och den värsta uppgiften jag har nu är filosofi. finns gud?! okej, jag är bra på att vara filosofisk, det har jag fått mycket pikar om i mina dar. men när man är tvingad, aaaah inte min grej! fan vad allt är grått just nu! bättre tider och en flaska vin tack.

tal av hjärter dam

jag är så jävla trött på att höra skit som "se det från den ljusa sidan, det blir vad man gör det till, det är inte hur man har det utan hur man tar det" JA! jag vet. så är det. verkligen. men nu handlar det inte om att mjölken är slut och jag ska vara glad att jag har grädde istället. allt är jävligt värdelöst just nu, och jag önskar att jag bara kunde vara glad över att det är vår som jag älskar, och att det snart är sommar. men allt jobbigt väger tyngre än att solen skiner. och vissa dagar tar solen över. men vadfan, jag verkar sjunka lägre iallafall. men jag kan inte göra någonting själv. och finns det ingen annan än en själv är man inte mer värd än en fisk i havet. inte ens för dom man trodde alltid skulle finnas. jag trodde att familj alltid skulle sitta som en sugpropp på en.

för de får allt ett slut,
och deras sorger tidvis domnar.
det blir vår och det blir sommar
men här vilar en förbannelse av höst.

de sover gott om natten
när de klarat sina läxor.
själv sover jag med häxor
som ingen bjudit hit.


ingen tycks förstå det sår
som svider i mitt hjärta.
för deras sår av smärta
kan man badda lätt med sprit.

men de djävlar som förändrat mig
de dödar bit för bit.
och glädjen har försvunnit liksom jag.

men jag hittar den en dag
och jag är envis kan man tycka,
men jag skall finna all min lycka,
om så döden ska bli den som tar mig dit!

BAK UPPDATERING

aaaaaaaaaaaah!
det var den äckligaste och fulaste jävla sockerkakan vi har sett.
den smakar ägg/hund mun.

your poetry wasn't obvious to me when you said i had the stuff that drove you wild.

oooh vilken dag. jag och linda gick upp imorse och klämde i oss lite tacos till frukost. sen satte vi gång att baka bröd, duktigt! tänkte vi. tills vi såg att brödbullarna var små golfbollar när dom kom ut ur ugnen. bokstavligen talat lika hårda, små och runda.

så vi ville kompensera med att baka en liten sockerkaka. nu står den i ugnen, men det känns ganska tveksamt eftersom smeten var som slime. ja det återstår väl att se vad det blev av den. nu ska vi äta tacos för tredje gången på 24 timmar, sen åker linda hem med lilltåget och jag ska ut och röra på dö fläsket.

och..... det är sjukt vad livet kan vända på en dag, en vecka. tankar man aldrig någonsin haft blir helt plötsligt nästan vardag. aah jag vet inte vart jag står, men jag är väl mindre än dom andra.

jag ska bli modebloggare!


det snurrar i min skalle

som man brukar säga. hehehe....
men jag har fått veta mycket idag. mycket bra som gör mig glad! även om allt inte ser så ljust ut nu så kommer det bli! ja om jag inte var så fruktansvärt jävla trött skulle jag gå ner och sola, och åh färga håret. och om det inte regnade ute skulle jag gå ut och gå. men okeeeeeej, en annan gång. känner mig som en jätte trött jätte bebis. linda kommer om några timmar då kan vi mata varandra med baby mat och sova.

torsdag

igår åkte jag och mamma till sötvaruhuset och köpte sådär 4 kg godis, sen vidare till max och köpte veg. hamburgare! riktigt fet dag. sen åkte vi vidare till stugan och sov där, det var skönt! jag gjorde inte ett piss för en gångs skull. nu sitter jag i skolan och dom andra har matte, ska väl skriva på samhällen nu. MÅSTE.

like a monkey in a zoo

the days go so slow.
i don't have no friends.
except all these people
who want me to do tricks for them,
like a monkey in a zoo.

i know its my fault,
but i want out.
and when i cry out
nobody seems to understand,
like a monkey in a zoo

OH you never get me right you never listen tight!

VART får alla sin ork och energi ifrån? jag fattar inteeee. jag vill bara falla ihop till en liten pöl. nej det vill jag inte, jag vill vara en strong woman som bara KÖÖR! men, you never never get me right. jag orkar inte ens förklara mer. jag har inte mycket att klaga på, inget faktiskt. men varför är jag aldrig glad längre? ingenting gör mig glad längre. jag är bara trött. jag vill skratta som FÖRUT! inte bara hehe. jag flyter bara runt. men vad kan man göra åt det? ingenting. det är som det är som en brukar säga! ha ha ha ja just ja, lite rolig är hon allt tabita. VARFÖR ÄR INGEN SOM JAG?!

tisdag

livet är hårt ibland. imorse vaknade jag upp med den värsta smärtan jag någonsin haft i hela mitt liv i benen. det är nästan skrattretande. tyvärr var det inte bara att ringa fröken och säga att man är sjuk, som när man gick i fyran. nu gäller det att ge sig själv en käftsmäll, några piller och köra. jag var tvungen att åka till skolan eftersom jag hade filosofiprov och skulle leda idrottslektionen, men som TUR var hade det gått över tills dess. jag slutade tidigt och gick upp på stan, jag har insett att min garderob är HELT tom på sommarkläder (utom någon gammal blommig klänning som hänger och möglar) så jag köpte ett par jeans shorts, en klänning/linne och sist men inte minst. dom skönaste skorna jag någonsin ägt! dom var dyra, men fina. och värda, mina fötter är fan snart deformerade efter alla platta skor jag klämt in mina ankfötter i. nej nu ska jag hoppa ner i badkaret, jag har lovat mamma att vila idag. hon tror att jag dör snart annars, jag vet inte vad jag tror.



hemmafrun?

FJU. som ida brukar säga. jag har varit ganska duktig nu och rensat min garderob, lagt ut lite på tradera, slängt lite och gett bort. jag har pluggat till filosofi provet imorgon, dammsugit, diskat och fixat i köket. och på tal om det vet jag INGEN otrevligare person än min bror. jag diskade hans skit som han ätit/lagat mat med (vilket jag gör väldigt ofta). och bad honom sedan sänka ljudet på tvn så jag skulle höra vad jag själv tänker. "SÄNK SJÄLV" får jag till svar. "jaha? men jag har stängt av min musik, och diskat åt dig. kan du inte vara trevlig och sänka då?" "det var väl onödigt! att städa". finns ingen tjurigare snubbe, han retar mig till döden. ja nu ska jag inte slösa bokstäver på honom.

imorse åkte linda hem, tåget var 385792 timmar försenat igår kväll så hon fick sova kvar en natt till och ta 5.25 tåget imorse! sjukt tidigt. ja och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, linda och jag har ju varit själva hela helgen. det är ju skönt att vara själv. men nu då? ska jag sova själv i denna stora lägenhet? jag blir så rääääädd. och jag har verkligen anledning till det. inatt är iallafall alla hemma, men sen åker m&p till göteborg en natt. sen blir det säkert stugan igen.

MEN OKEJ, JAG FÅR LÄNGTA TILL HELGEN! nu ska jag gå ut på en fin promenad! eller någonting annat. den som lever får se. men jag vet att den som dör får se! den ni.


VÅRAN VISTELSE I KÖPENHAMN LÅTER LOVANDE!

"I stayed at this hostel almost a year ago, and I can still remember how awful it was. Our room had six beds that felt like a prison. I was on the highest bunk which was like 6 ft up so once I was up - I was stuck. Front bar area is a ripoff. I paid quite a bit for a watery powdered hot chocolate that I could have made at home for next to nothing. Showers were "pump" showers (the worst) and the lockers weren't functioning when I was there so I slept on my stuff. Not inviting. Go somewhere else."

3 maj

just nu sitter jag bredvid linda som är inne i sitt favorit program "vem vet mest". vi har varit kreativa idag, pantat fyra påsar flaskor/burkar, och lagat mat. och gjort chockladpudding. och NUU är det äntligen klart med köpenhamn, vandrarhem är bokat. även om det är sovsal med 9 pers. man kan ju bli våldtagen, eller också inte.

jag och linda har bokat tåg till göteborg också, hittade skitbilligt. sen ska vi bara boka hotell, i veckan. så nu börjar sommaren bli planerad! det fattas bara en festival, VILKEN?!! vill på hultsfred, men pengarna börjar sina..

lördag!

idag har jag och linda solat, det är en evig tävling om vem som blir brunast. just nu leder linda. och så har vi gjort goooare vegitariska hamburgare än på max! tog en sväng till marieberg med jensan och jenny också, köpte ett par shorts men känner mig faktiskt lite som pensionär på safari. hm, vet inte. ikväll, eller ja det är väl kväll nu. men snart kommer jensan, kanske jenny, en till jenny och sara hit. kanske dricka, kanske inte. kanske bakis imorgon, kanske inte!

VAAA 1 maj!!

valborg var väl trevligt! vi var hemma hos jenny och grillade på gården, sen hade väl jag missat den lilla detaljen att vi skulle åka till örebro. men det gjorde vi! jag såg en tjej som hade tatuerat in en korv med bröd på varje tutte, mycket bra idé. vi satt iallafall i stadsparken och lite så, kallt men okej. men åh! det roligaste på väääldigt länge hände på bussen hem, jag, ida och john satt på en fyra plats. så kom en full jobbig turk och satte sig på den fjärde platsen och skulle snickzznacka lite, efter en stund tittar han på mig och säger: "pojkvännen eller?!" och vi dog i skratt. HA HA HAAAAAA! flatan och bögen? ett par? han kollade bara konstigt och gick av bussen.
 
nu imorse när alla andra låg/ligger och är bakis gick jag ut och gick! fett schönt som frida skulle säga. nu ska jag vänta in solen på balkongen och steka fläsket lite, och ikväll kommer LINDAHHH. pusshej

RSS 2.0