it all seem perfect, but there are moments when i feel nothing at all.

idag drog jag på mig gåpjucksen och gick långt, i SOLEN! sen har jag varit och handlat till ikväll och helgen med mamma och jocke. nu lyssnar jag på mackan och ska snart hoppa in i duschen och gå från tre barns mamma med gympa brallor till crazzy little party girl! sen ikväll ska det grillas hos jenny!



"låt tankarna styra vad hjärtat känner, det är så att vara vuxen, det är så att bli äldre"
eller.........................

ons dag en

hejhej bloggen. jag har precis gjort omprov i samhällsekonomi, aaah jag är ingen kostymsnubbe som kan sånt. men jag hoppas på ett G iallafall. nu sitter jag och ida på musikdatan, vi hinner inte hem idag för det är vårkonsert kl 19.  snart ska vi upp på stan och shoppa present till hennes kompis och äta på SUBWAAAY! pusshaj

he's going for to buy him some candy now

idag tog jag lite sovmorgon och åkte till skolan till idrotten. jag och nina var dom enda hurtiga töntarna i klassen som ville ut och gå med stavar! så vi gick runt holmen och stadsparken, det är så fint nu när det börjar bli sommar. sen åkte jag till farmor och farfar, och vi åkte till kyrkogården på urnsättning. det känns makabert hur en så stor människa kan reduceras till att få plats i en liten burk, urna. men det är väl livet. nu har jag precis kommit hem och duschat, dom andra är i stugan och ska sova där inatt. det känns ju skönt att vara själv, bortsett från att jag kommer att bli livrädd inatt. men jag får väl vänja mig, dom lär ju hänga där endel nu. det är föresten snart desperate housewiwes! ska gå och skära morötter! PUZZhej.

i sometimes wish i never been born at all

just nu är allt väldigt.. neråt. jag önskar att jag också hade ett sånt där skönt svensson liv som det har slagit mig att många faktiskt har. dom går i skolan, går hem och äter köttbullar som mamma eva har lagat, gör lite läxor och kollar på tv resten av kvällen. mitt liv är alltid bara en enda garnknut som jag får sitta varje dag och reda ut. just nu går precis allt och alla emot mig, och jag är fel för alla. jag vet inte riktigt vad jag gör för fel heller. men det kommer väl bättre tider, just nu känns det lite tveksamt.

det är så tråååkigt och trist utan dig

nu är jag hemma igen,  jag har städat, packat upp och duschat! sen ska jag väl kolla på söndagsparty och så sova för imorgon är det upp och hoppa och köra igång med prov och evagelia och läxor igen. men det är bara att hålla ut, för snart är det sommarlov. det är närmare än man tror.

ååh HA HA HA


lördag 15.38

ååå det är nästan sommar ute, jag och linda solade på balkongen i morse. nu har vi bakat jäätte fina bullar, och cyklat till affären. varför har jag ingen cykel? det är det bästa som finns. jo just ja, varenda en har blivit snodd. jag måste verkligen köpa en. men iallafall, nu ska vi grilla! jag är HUNGRIG.

how my young heart broke

det spelar ingen roll hur många gånger jag har hört den här låten och tjatat ut den. varje gång blir jag lika till mig och skakis och tårögd. det går inte att förklara, det är nog den bästa låten jag har hört. den bästa som skrivits. jag önskar att jag skrev den!


JAG VILL INTE HA NÅGOT JOBB, JAG VILL VARA KÄND. eller frida

VAD ska jag ta mig till när jag tar studenten? jag kommer gråta ögonen ur mig, jag kommer inte vara glad över att slippa skolan som alla andra. visst är jag fett trött på allt pluggande, men jag TÄNKER INTE sitta på nåt jävla ica eller claes olsson, då kommer jag att gråta mig till sömns varje kväll. jag vill inte jobba med någonting som inte har med musik att göra. och vad fan ska jag jobba med då? ahh, varför heter jag inte bara ANNIKA NORLIN?? eller frida hyvönen. vaaaarför blir man född till någonting lite sämre, lite mindre värt. men jag ska inte klaga, liver börjar ju.. ljusna. JAG VILL BARA INTE TA STUDENTEN!!

konsert

idag har vi repat repat hela dagen, och nu har vi haft konsert! det gick väl bra. men åååå vad kul det är att stå på scenen. älskar att vara så nervös och sen får man bara en kick. men hjälp, nu är denna musik vecka över. hur fanifanfan ska man orka gå tillbaka till evagelia och alla hemskheter igen? varför finns det ingen gymnasie linje med BARA musikämnen och ingenting annat? vavava?! vi har iallafall konsert kl 10 imorgon också, sen sticker jag till tåget och linda.


ta ta ta, ta tablett och ta tablett!


häj bloggöön

jag befinner mig i den bästa och skönaste studen på hela dagen! eller kanske hela veckan. jag har precis duschat, och nu ligger jag i sängen i min nya ekologiska pyamas och luktar körsbär. åhnej vad blondinbella det lät. åååh skulle kunna somna nu, men jag är så jävla hungrig så jag måste vänta på maten.

ja i övrigt har det gått ganska åt helvete denna vecka med våra låtar till konserten.. konserten är imorgon (18.30 i aulan på karro KOM!!) och IGÅR började vi med en av låtarna, jag ska spela synt (lamt) och jag har väl lärt mig låten men det sitter ju inte tills imorgon. magnus har varit på rymmen typ hela tiden så vi har fått köra själva, men vi ska väl försöka sätta det imorgon!

uaah jag är fett trött nu hejdå prästar. på tal om prästar drömde jag inatt att min musik lärare jocke a skjöt en kille i huvudet. skit läskigt.

talking, talking, no i'm not listen, listen, no i'm just talking talking..

den här dagen knäckte mitt humör och mycket av mig. det blev dock bättre efter skolan, då mötte jag mamma och jocke på stan, vi åt på subway (!) och sen köpte jag ett par skor på we till jocke. dock kan väl inte ett par vans skor kompensera alla dessa år jag varit/är en hemsk människa och syster. för övrigt har jag aldrig sett någonting fläskigare och större än min vänstra under arm! alltså den är minst 5 cm bredare än innan, och det gör jävulskt ont, vet inte om det står rätt till men det visar sig väl. hejdå


makaronidagen, tatuering och smärta.

idag har jag tatuerat mig! jag gick dit på stadiga ben, och gick därifrån med skakiga. nelle var som tur med mig, och skrattade åt mig när jag låg där och vred mig av smärta. det går inte att förklara hur jävla ont det gör. nu är iallafall lilla fjärilen som ny! efter det lilla äventyret knallade jag och nelle till maxi och åt en tröstglass.

imorse åkte tyvärr linda hem, så nu känns det tomt. hon lyckades också missa tåget, fast det var väl mitt fel. ingen tidsuppfattning. nu när jag kom hem hittade jag en halsduk på sängen formad som ett hjärta och världens gulligaste lilla text på datorn. gulle!


ja nu ska jag väl ta och städa upp på mitt rum med min 2 meter svullna arm! sen ska jag decka för mina ögon ser just nu i kors. ja det var väl allt för idag, MEN glöm inte! idag är det MAKARONIDAGEN. japp. 20 april. jag och ida införde det förra året, man ska koka en stor jävla gryta med snabbmakaroner och ha massa ketchup på. sen är det bara att sleva in!
PUSS OCH GODNATT PÅ ER.


lite vin, lite studsmatta





danmark

oops! 11-15 juni åker jag, ida och emma till köpenhamn! har bokat tåg nu. det blir FINT!!

lördag

idag har jag och linda druckit kaffe i solen på balkongen, ätit glass med jensan och jenny på torget och ikväll har vi varit i min sommarstuga och grillat! det var fint. har precis varit och köpt cola, som linda tvunget skulle ha. nu ska vi äta morötter och dipp och kolla på film! hoppas att ni njöt av detta intressanta, vesäntliga inlägg!

åh fredag

fin dag idag! slutade tidigt, gick upp på stan med emma och ida en stund. sen hoppade jag på tåget där linda satt och vi åkte hem till lill kumla. vi sov middag, vilade middag? aah vad heter det? blir galen. iallafall, nu har vi (jag) lagat tacos som vi har ätit, kock som jag är gjorde jag smoothie också (världens kanske fulaste ord?). nu ska vi ta med vin, chips och dricka och knalla hem till jensan! puss&pill.


idioteeeeer, varför finns det inga kvoter?

en sak jag brukar haka upp mig och irritera mig på är vissa par, hetrosexuella i detta fall. killarna är livrädda för att deras tjejer ska vara otrogna. "nejnej, det ska jag verkligen inte vara" tänker tjejerna, men det är okej att ragga upp och ha sex med en tjej istället! ja men gud ja, då är man ju inte otrogen. VA?! är ni dumma i huvudet?

om tjejen som är otrogen är bisexuell, så är det väl lika stor sannolikhet att hon blir kär i den här tjejen hon är otrogen med och lämnar sin kille, som om det vore en annan kille hon var otrogen med. jag förstår inte heller killarnas tankesätt när dom bara "jaja ligg lite med tjejer ikväll du, men är det en kille slår jag ihjäl honom".

vavava, så om två tjejer är tillsammans är det helt okej att dom nuppar loss med killar då? det är ju inte otrohet? jo det är det, såvida man inte har ett öppet förhållande. jaja, ville bara få ur mig detta! ibland fattar jag inte vad folk tänker med.

"jag prioriterar inte roligt just nu"

hejhejhej. idag hade ju då jocke arenius knåpat ihop någon projekt dag, som visserligen verkade kul. men jag kände att jag hellre är hemma och gör sånt som behövs. jag och mamma åke till marieberg imorse och åt frukost, sen shoppade vi loss på the body shop! jag köpte grejer till ansiktet, och så köpte vi körsbärs body butter och grejer. body shop äger faktiskt, bra mot miljön, icke djurtestat osv. jag tror att jag ska börja köpa allt smink och sånt där, värt. efter det åkte vi vidare till willys och storhandlade, nu har jag packat upp. ska dricka kaffe och sen börja plugga. och gissa vad.....städa!!!
om jag orkar och hinner ska jag gå ner och sola också. alltså det är helt sjukt hur slut jag är, det känns som att jag aldrig sover? ja nej jag vet inte.

fint med lite alger i ansiktet.


jag älskar körsbär!

mina fickor är tyngre än jag klarar

just nu. varför alla dessa krav? man ska gå i skolan 8-16, man ska komma hem och plugga mer än rimligt, man ska städa, man ska träna, man ska hinna vara med kompisar, man ska ha konserter i skolan, man ska vara glad och trevlig, man ska vara snygg, man ska vara smal, man ska ha bra betyg, man ska gå på den ena och den andra begravningen, men man ska inte vara ledsen.

fan, jag kan inte hantera allt på samma gång just nu. det har gått, tills ungefär nu. jag blir så less på att jag städar och städar hela tiden i lägenheten (för jag kan inte slappna av om det ser ut som skit), så kommer någon hem och dumpar av en massa skit och stökar ner, och sen drar igen. jag städar igen, någon kommer hem och skitar ner igen. jag gör det även fast jag inte hinner, för jag vet att jag måste plugga så mycket. man ska fan inte bo med killar. dom är värdelösa. det enda man får tillbaka är en utskällning för att man glömt en strumpa eller hårspray i badrummet. och inte en lärare förstår att man inte klarar av hur mycket prov och uppgifter som helst.

och även om jag har viljan har jag varken ork eller tid att ringa eller träffa kompisar som jag bryr mig om och vill träffa. istället får jag dåligt samvete. och dansen som var en liten flykt från vardagen och gjorde allting lite roligare är bara att glömma förtillfället.

VARFÖR är jag inte en riktig rå pluggis som viger sitt liv åt att sitta hemma vid skrivbordet och plugga för att det är kul, för att det är livet? och vara nöjd med det. eller varför är jag inte en person som skiter fullständigt i om golvet är fullt av dammråttor och köket fullt av disk? det skulle underlätta. det skulle också underlätta om jag var stresstålig och inte bröt ihop för minsta lilla grej som ska göras.

jag förstår inte hur folk kan vara så fulländade, så fina, så trevliga, nöjda och duktiga. själv känner jag mig mest som en enda röra just nu. jag är inte ute efter minsta lilla medlidande, jag önskar bara att jag kunde få stänga av allt för ett tag, stoppa livet och hinna ikapp. och sen trycka på play och bara leva. ingenting känns längre.

the way you wanna get rid of me makes me weak in the knees

jag är så förbannat trött! men jävlar vad gott det var med kaffe. det sätter väl förhoppningsvis igång mig igen. har knappt sovit något inatt så jag är lite slut nu. ska iallafall sätta mig och plugga nu. jag önskar att jag hade lite mer ork så att jag kunde städa hela lägenheten och gå ut och gå. det ser ju förjävligt ut här. men jag ska väl göra mitt bästa och se vart det leder! adjö.


tisdag och slutet på det fina lovet

lite promenad, lite solarium, lite plugg, lite städ och nu lite dusch! jag ser väl ut som om jag inte duschat eller sovit på en månad. men jag är nöjd jag. dock väntar skolan imorgon. fast det blir inte lika jobbigt som vanligt efter som det är brytdagar! fast ioförsig har jag iallafall orimligt mycket att plugga. och kom igen! kan folk sluta skicka hem räkningar till någon som inte finns längre? han är död. han kan inte betala tv avgift? kåm åån, det var 3-4 månader sedan.

som om lyckan var en fjäril, den är svår att fånga.

jag får panik av att sitta fast och se allting gå förbi mig. jag hinner inte riktigt välja vilket steg jag ska ta förrän det är försent. jag får panik av att veta att det jag väljer kanske inte rätt. tänk om det finns något bättre? jag drar mig undan och väljer någonting annat, framför det jag kanske egentligen vill. det jag helst vill är att hinna så mycket som möjligt. och göra allt jag vill. jag vet inte om det är möjligt. jag går men når inte fram. inte bra, inte dåligt, inte fint, inte fult, inte mycket, inte lite, inte levande, inte död, inte lycka, inte misär. det känns inte så mycket.

en längtande lov vänder din bana igen

nu är jag hemma från linda och borlänge. jag har visst missat solen, för i borlänge var det regn och kallt. det var helt sjukt trångt på tåget denna gång! fick sitta som packade sillar. ge mig fint vänder imorgon så att jag kan sola!

kassa mobil bilder från påsk!

linda på tåget

jensan i pottfrilla och fin outfit

lindas systerdotter nattis, skitsöt!

påskkort nattis hade gjort till oss


jag har fått sånt jedra kli där nere i paradiset


i ask for more than life can give

eller? jag vet inte.
det finns ingen som jag..
och då menar jag kanske inte på ett bra sätt.

gla pösk

nu är det packat och klart! jag och linda ska äta påskmat nu med min ägg familj, sen ska vi sätta oss på tåget till borlänge. ska bli skönt att slippa åka själv! jag har ångest över att lovet snart är slut. har jag pluggat eller?! nej. aoahahhaa. men nu ska vi se det från den ljusa sidan! det är bara lördag! puss


fredaghh

JÄVLAR I FITTHÅLETS DJUPA DAL. vilken jävulsk dag. jag och linda skulle åka till ikea, hon har aldrig varit där i hela sitt liv, vavavaa?! har ni hört?! iallafall tog vi bussen dit, MEN! den stannar inte. så vi fick åka vidare till örebro och ta en buss därifrån tillbaka till rövgräva och gå på äventyr tills vi nådde ikea. vi köpte lite sängkläder på ikea och käkade på max. sen gick vi tillbaka till bussen. som inte kom. SOM INTE SKULLE KOMMA PÅ HELA DAGEN.nehe, nejnej. och mamma och patrik var i stockholm. jensan ringde, och var skitsnäll och fixade skjuts. vi väntade en och en halv timme sen började vi gå. kändes lite som rasmus på luffen när vi gick där på motorvägen med en ikea påse innehållandes "dvala" och "brunkrissla". som tur var kom räddningen efter ett tag och nu är vi äntligen hemmmaaaaaaaaaaa! godnatt på er.

tjolahopp

idag är det torsdag och jag gick upp tidigt och åkte till stan, köpte en tröja till mig och örhängen till mamma. sen åkte jag hem och mötte linda vid tåget, vi handlade och gick hem och lagade mat. lax och grejer, så himla bra, nu kan jag laga man vettni. nu är jensan och jenny här, dom sitter på mitt golv och dricker kaffe. godnatt!

klubban och trollis

nelle har varit här ikväll och våra käftar har gått som vanligt. det är inte så ofta vi hinner ses och jag har saknat trollet. bara du kommer hit om det är något, som du kanske vet.<3 nu ska jag göra ett sov försök snart. puss&natti.

gammal bild från i somras, innan jag blev av med håret och den jävliga vintern drog över oss.

ujujuj

vad jag är slutt. emma och ida har varit här idag. vi har käkat glass och försökt börja på projektarbetet. långt kom vi inte, men det är en bra början! när dom skulle gå hem följde jag med en bit och gick ut och gick med min snyggaste outfit. nu är det dags för hårfärgning.


onsdag

fuck fucking fucking jävla fuckk. jävla otur man har då. har knappt sovit något inatt, så vaknar jag med helt galen pain i magen. har inte kunnat stå upp än. jag som skulle göra så mycket idag! jag skulle städa, handla, träffa ida&emma, åka till stan, färga håret, sola. jävla skit då. det enda jag kommer kunna göra av det är att emma och ida kommer hit. sen hoppas jag på att jag ska orka/hinna ta mig till stan. plugga då?! det måste jag också göra. vart tar detta lov vägen?

ullan eller gullan?

är detta agnes i fucking åmål? eller är det min flickvän? det är så svårt. när jag ropar kommer båda två springandes och jag vet inte vem som är den rätta.


godnatt

åh det är så fint ute. man ser asfalten. ingen snö och inget grus. jag älskar vår! mer än sommar, höst och vinter. nu har jag pluggat lite, kollat på andra avenyn, ätit vindruvor och nötter. nu väntar en mindre trevlig natt, men på torsdag kommer linda iallafall! då blir det ikea shopping va. på tal om shopping! så köpte jag ett par glajjor igår, medans mamma och patrik slog till och köpte en sommarstuga. mamma är impulskvinnan alltså. nu ska jag kolla lite l word och sen sova. imorgon ska det städas och handlas hårfärg, sen kommer emma och ida och snackar projektarbete! PUZZ!


don't you understand how lonely it gets?!

en jobbig natt och en jobbig dag. så nu är jag trött. jag och mamma åkte till farmor och farfar. vi åkte till kyrkogården, sen till fonus. onödigt skit. känns som att det blir en andra begravning. blöööö. vissa dagar suger och hela jag är bara snevriden och jag känner inte igen mig. jag börjar få nog av det där jobbiga som förföljer mig i mitt huvud. anyway.. nu ska jag plugga. VÅGEN. jag ska iallafall försöka, som alltid..

i run when i know what people hear about, you and me and everyone we know.

än en gång, jag blir så trött. att folk ska snacka så mycket. snacka skit. skvallra. missförstå. varför diskutera och spekulera om någon annan, istället för att gå raka vägen till den. varför säga saker som man inte är säker på är sanna. och framförallt, varför snacka skit om någon och sedan vara vän med den? ska man tycka illa och snacka skit så ska man också stå för det. man ska säga vad man vill, men då ska man inte dölja det sen heller. jag har sagt det förr, och säger det igen. jag hatar falska människor. det är någonting med dom som får mig att rysa.

but they won´t tell anyone about this no, no.no
just a few of their lets say twenty best friends


i´ve heard that Sarah said to Maria that Oskar
and Fredrik found out that Julia
and Tommy was trying to see through that Josefine and Annika...


the sun is shining, i have everything.




måndag

jag hade en helt sjuk natt inat.. förstår inte vad det är frågan om. jag hatar att sova själv nuförtiden. jag sov iallafall till 12, sen kastade jag mig upp och gick ut och gick med ella! vi gick typ en och en halv timme sen åt vi glass i solen! men nu är det slut på det roliga, ska sätta mig och plugga nu. undrar om det går på balkongen?


we finally found a way to lie, my love - without an arm getting numb, in the middle of us.


söndagen

hej tjockisar  och spinkisar. jag har varit och lämnat linda vid tåget, nu är jag pisstrött och har slinkit ner en kiwi i munnen. tillskillnad från linda som åt en myra till efterätt igår. efter pizzan. jag har iallafall haft bästa helgen, och nu följer bästa veckan! LOV. det är då jag mår bra! när jag kan göra vad jag vill. fast nu är det ju inte riktigt så, med tankte på alla arbeten som ska göras. men imorgon ska jag se till att genomföra detta:

1.gå ut och gå

2.strycka minst 2 saker på min plugg lista.

3.städa. jag har lika mycket smulor som en limpa i min matta.


finally the sky is blue

igår kom linda som sagt, vi hade lilla parkvällen hos jensan och jenny med melonlikör. idag var det så himla skönt och fint väder så jag blev lycklig. jag och linda gick ut och gick lite runt kumlasjön och satt i solen. nu har vi varit och ätit pizza/kebabrulle utan kött, och när hon har kommit ut ur duschen ska vi kolla på robinsson. även fast det suger då. fuck vad trött jag äääär. puss sexylove.

FREDAGG

jag är trött men igår var det en bra dag! trodde aaaldrig vi skulle få höra jesus etc. uh jag bara rös och hoppade till. sen krockade jag med lovisa påväg från trappen och såkade syna henne drygt som om hon vore vem som helst, tills jag såg det välbekanta ansiktet. hihiii. nu är jag som sagt trött, sitter och lyssnar på maias nya. goood! (stackars mina grannar kom jag på nu) ska väl ta mig i kragen och städa och sådär. sen kommer lindiissssss och då drar vi till jensan och jenny. puzzz. HJÄLP!!!! JAG HAR JU LOV NU!!!!!! oj.







du fattar inte

ingen fattar. och jag skrämmer bort folk. av rädsla kanske. jag tar sönder saker som knappt har blivit. jag är så trött på att höra min egen röst. jag är överflödig, onödig, till absolut ingen nytta.

jag vet att ni vet, vet mycket mer, har sett mer än jag, men jag vet att den som dör får se.

åh. musik distraherar mig. jag är så full av en massa nytt och bra nu att jag inte kan koncentrera mig. two white horses nya, som vi ska se imorgon! miss lis nya, maias nya, dom skivorna kom föresten idag! jag och ida beställde. iih, får dom imorgon. och markus.. jag är så jävla avundsjuk! ida och moa ska se honom på fredag.åååh jag vill också. men.. jag har suttit här i två timmar nu. utan att plugga. men det går inte. för jag kan inte tänka på något annat än maia, miss li, lovisa och markus. hur i helvete kan markus skriva så jävla rätt?! va?! och varför hann inte jag före?


det distraherar mig verkligen. igår satte jag på en frida skiva, mamma började förklara för mig hur jag skulle göra med bakandet. inte ett enda ord gick in. går jag med ipoden till tåget och möter på någon jag känner kan jag inte hälsa (förlåt). men jag är inne i en helt annan värld och kan inte koncentrera mig på någonting annat. det är så sjukt och jobbigt men så är det.


jag får väl gå ut och gå då. och lyssna. så kan jag kanske plugga när jag kommer hem. snälla ida, kom igen nu!


onsdag

jag ällllskar det här vädret! idag har vi suttit i klubben hela dagen, eller ja morgonen, och haft uppspel. skitkul att se alla. jag gjorde dock ingenting eftersom jag har slutat på sången och inte kommit långt med pianot direkt. men imorgon är det uppspel igen och jag ska spela en låt på gitarr jag varken hört eller spelat. great! nu är det tyst och lugnt hemma för m&p har åkt till stockholm. ska väl passa på att plugga, och sen gå ut och gå in the sun. imorgon är det stockholm!!
PUSS.

FÖRESTEN!
på väg hem stannade jag på läskiga stället och bokade en tatueringstid! ska ju fylla i den lilla jäveln. det känns ju bra, men ändå inte bra. jag vet inte vad jag ska göra med den?!


RSS 2.0