you count on the birds

idag har jag och linda stekt och badat i kumlasjön, skitskönt! något ännu bättre är att ida ringde mig och berättade att hon har vunnit två hultsfredsbiljetter, och hon är så schysst så hon tar med mig! festival är inte min grej har jag upptäckt, varma äckliga tält, varm öl, 5 dagars fylla osv. MEN, banden är min grej! så det ska bli jävligt kul. jag ska få se frida och annika igen och maia för första gången hiihh. nu fattas bara tält och tågresan.

imorgon åker jag och linda till göteborg! det blir fint. hotell och shoppa och liseberg. kommer hem på fredag. nu ska jag titta vidare på filmen vi kollar på, skitbra. puss!

jag har liksom gömt mig i ett halvår under täcket

jag går och aktar mig för vintern
och för gråten och den stora depressionen

jag har liksom gömt mig i ett halvår under täcket
för att skydda mig mot ensamheten och tvivlet

och mot tomheten efter explosionen

kanske vänder det

nu är jag hemma! det var längesen känns det som. mamma och p kom till borlänge och det blev familjeträff haha. sen åkte vi hem till örebro och käkade på någon indisk resturang. ikväll har jag och linda varit busiga, vi tog ett dopp någonstans. imorgon blir det stek. jag fattar inte, det har varit 30 grader varmt i en vecka nu och jag är fortfarande blek? vaa?

remind you of things when you were someone else..

ooooo, vilken dag igår! helt sjuukt. först såg jag miss li, bra. sen anna ternhem, också bra. sen laakso som jag velat se hur länge som helst, sjukt bra. och sen annikaaaa! BÄST. hon var så jävla fin. och så jävla bra. det var perfekt. förövrigt såg jag the sounds i fredags, dom var också skitbra. maja är så jävla snygg. jesus. men nu är allt över och det är rätt skönt. imorgon kommer mammi och p hit och tar med mig och linda hem, och på onsdag åker hon och jag till göteborg!

idag har familjen bengtsson+jag varit och badat, så jävla skönt och kallt var det! just nu lyssnar jag på regina spektors nya album som verkar super. ska väl gå och äta morötter och dipp nu. poss


plus minus noll?

denna vecka har jag blivit av med lite saker. jag glömde (tydligen?) min älskade jacka på tåget i söndags. så jävla synd. nu har jag ingen jacka att ha på mig på kvällarna, och jag kommer inte heller att få tag på en ny likadan. tåris. det finns inte heller en enda snygg jacka i affärerna heller. jag blev också av med min deo häromdagen men det är ju en mindre förlust. jämfört med de 12 cider+lite vodka som jag, linda och johanna blev av med igår. det gjorde ju lite ont men det är sånt som händer! det kanske är värt det.. för alla bra konserter jag får se!

fina frida

the enemy within says a body of work is just as strong as it's weakest point.

shiit. senaste dagarna har varit bra. i onsdags såg jag och linda laleh. det var braaa, hon är så jävla skön. helt borta på scenen, som det ska vara! och igår, IGÅÅR. kom jag typ 40 minuter för tidigt för att få stå längst fram på frida, det fick jag också! och jag fick se när hon soundcheckade. och hela allt var så sjuuukt bra. hon är så jävla fin. nu är jag också olyckligt kär i henne, för vem fan är ingrid?!. ja det finns iallafall ingen som är så sjukt snygg och gör världens bästa musik på samma gång som fridaaa. jo annika då, men hon är bra på ett annat sätt.

ah. idag ska jag ta det lugnt. dricka import vodka, kolla på the sounds, kanske lars w igen, kanske mando diao. och föresten, jag såg ju lars winnerbäck igår. fast jag har sett honom så många gånger nu så det var inte värt att trängas. och föresten igen! så såg vi lykke li igår. hon är helt grym och störd live! det var sjukt bra. och efter spelningen var hon tvungen att hoppa ut på scenen för att berätta att michael jacksson har dött, tyst minut! ja det var väl inte oväntat.

titta linda, den här klänningen vill jaaag ha


bandet på


a festival down toown

hej farbror blogg.
idag har jag, linda och johanna varit på äventyr. vi har hämtat våra peace&love band! det var ett jävla jobb, men det löste sig tillslut! efter det cyklade vi till kupolen för att fixa lindas telefon som inte funkar än. jag köpte ett linne till henne eftersom hon tjatade som ett barn, köpte ett linne till mig också och en tröja som linda lurade mig att köpa så hon kan låna den. smart tjej. sen åt vi mat, våra magsäckar har töjts ut så att vi äter som om det inte fanns någon morgondag. vart ska detta leda??

du är tom och jag är tom

okej, bra saker just nu:
- det är sommar, fint väder och peace&love.
- jag ska få se dom bästa jag vet samma vecka: annika, frida och laakso! (mm.) IIH.
- det är helt enkelt sommarlov. annat skulle döda mig.

dåliga saker:
- jag är fett trött på kumla och många människor, jag vill bara börja om.
- jag är ett humörsvängnings monster som skrattar så jag gråter, och i nästa stund har behov av att döda brutalt.
- mitt hår är kort.
- jag saknar mycket

men vadfan, även om jag är ett litet tjurigt bitter monster just nu, och är less på ganska mycket så ska jag väl ändå vara glad. för det som kommer denna vecka kommer jag kunna leva på hur länge som helst. det är värt maaasssor. även om mörka stunder kommer. jag skulle behöva en woodo docka?!

allt är bara okej och jag är trött på det

jag sitter och dricker te och kollar på film med mamma och linda. imorgon åker vi till borlänge och peace&love! kommer hem om en vecka. här är några bilder från midsommar.




i don't know what to tell them, what can i say?

haj. jag har nyss duschat och sitter och lyssnar på sahara hotnights, trodde jag hade tröttnat på dom efter senaste konserten men dom är ju braa. speciellt in private och japanese boy. BRA covers. snart är det dags för lite smink och nya lill klänningen, för klockan 2 ska vi vara hos jensan. midsommar mat! sen ikväll blir det grillning och så ska danmarks cider/ölen drickas upp. hihi. pusshej!

sahara hotnights


du är tom och jag är tom

oh shiiit. jag sitter här framför tvn med linda, jenny och jensan. vi har haft någon slags mat orgie. morötter, gurka, tre olika dipp, chips, jätte degiga bullar som linda bakat osv. där dog hoppet om en krympt magsäck efter danmark. idag har vi förövrigt legat i kumlasjön och solat våra behag. usch, fan vad äckligt det lät. våra planer om att åka till djurås på midsommar sprack, så vad nu? midsommar ångest!! 

jennys 20 års fest

danmark











andas

jag kom hem igår kväll från danmark. det var sjuukt skönt att duscha, tvätta håret, måla naglarna osv. jag gjorde det och drog sen direkt på jennys 20 års fest där linda redan var. imorse gick jag och linda till kumlasjön och solade lite i backen, sen kutade vi hem och åkte till stan med j&j. köpte en klänning, som vanligt då. och en fin bh! har med andra ord inte hunnit andas på ett tag. jag blir stressad av AALLT. men nu ikväll har jag äntligen packat upp och rensat mitt katastrof rum. lämnat lite plats i garderoben åt nya tygbitar. hihi. nu väntar linda i soffan med morötter och dipp, tjilevippen! lägger föresten upp bilder sen när jag orkar.


you never understand, you never get me right.

like when you told me that my love was just aesthetic
and i fell into the beauty of another
and it was in the summer
confusion was a-bloom in every little corner

oh don't you understand
don't you understand?

how lonely it gets
how lonely it gets?

fel av mig

det ar antligen fint vaaader! men i forrgar hade vi ett litet javla helvete med att hitta till stallet dar callmekat skulle spela. vi kom dit tillslut, helt genomblota. det var ett fint men snobbigt stalle med dyra drinkar. igar akte vi over till malmo och shoppade lite och halsade pa alexandra! idag har vi varit pa tivoli, sjukt kul. fast, jag kande verkligen att jag utmanade odet. doden var nara i manga karuseller. eller sa ar jag bara en mes! ja och forut nar vi skulle ga ivag for att inhandla lite partysaft att ta med hem sa motte vi pa ett black gang. skit laskiga. det lat sahar:

det lilla acklet: exuse me! you with the legs. where do you come from?!
jag: sweden.
det lilla acklet: i like sweden bitch!
jag: hehe ok. sure
det lilla acklet: can i touch your legs? for 500 kr?
jag: absolutely not!
emma: youre such a retard!
det lilla acklet: shut the fuck up! you look like a boy.
jag: FUCK YOU.
det lilla acklet: i wanna fuck you.

hahaha. kan inte sluta garva nar jag tanker pa det. nu ska vi snart ga till ett hippt stalle: TJILI POP
HAHA. mat maste man ju ha.
 

danmark

oh god. jag sitter pa varat goa vandrarhem just nu. gratis internet, en av dom fa fördelarna! det har spöregnat hela dagen och vi har typ bara gatt, gatt och gatt. och atit. jag köpte en fin men too expensive klänning pa urban outfitters. varat rum ser för övrigt ut som världens jävla lumpen ställe med trevanings sängar i metall. gosigt! imorgon ska vi till kungliga teatern och kolla pa call me kat, det blir fint! hon är bra. nu ska jag aterga till min öl och mongona som sitter dar borta och snackar skit. puss!

PS. JAG ÄLSKAR SVERIGEEEE!!!

ojoj

jag har två sorters ångest:
1. jag är ätit tårta+bulle två gånger idag. och godis! jag vill inte bli en tjockis. jag bara ser hur fettet expanderar och celluliterna bara växer sig fram. hjälp. mig.
2. imorgon åker vi till danmark. jag är rädd att någonting ska gå fel. någon snor mina pengar, vandrarhemmet är ett helvete, någon våldtar oss osv. anledningen till denna lilla ångest är att jag har råkat ut för det mesta av de värsta saker som kan hända när man reser. tex. någon annans spyor i munnen i tjeckien, döda fåglar och bajstoaletter i spanien osv.
men det ska nog gå bra. bra... BRA.

10 juni

HEJ på er era pormaskar!
idag fyller min lill mammi 38 år. vi, alltså jag, linda, jocke och mamma har varit på marieberg och ätit och handlat. fyndade the library of fragrance parfymer för 25 spänn, linda skulle bestämt lukta bubbelgum. själv kör jag på between the sheets. lite mer sexy sådär dåå. nu sitter vi här och väntar på att patrik ska komma hem med två tårtor. sen åker linda hem, och jag åker till KÖPENHAMN imorgon. 06.48 tror jag, FÖR tidigt.

hej, linda här. Jag får inte idas lösen så jg kan blogga åt henne, så får passa på nu när hon bloggar och jag en gång för alla få se när hon skriver. brukar inte få de.. grattis Mia !!


iiiiih ledigt

imorse efter den fina annika stunden gick jag upp och färgade, eller okej tonade håret. så himla sköönt. sen åkte jag och lill linda till marieberg för att växla mina pengar till danska kronor! 4620 dk vart det. om två dagar åker vi! jag köpte även en fin klänning, en mascara och jag och linda köpte en liten present till mami som fyller år på onsdag. ja sen resten av kvällen har jag, jenny, jensan och lindat ägnat åt att trycka i oss grönsaker och dipp. nu är vi inne på våran andra film, en läskig. så nu ska jag kolla! pusshaj

annika i p3!!!

ooh jag vaknade nyss och har haft världens sjukaste jävla drömmar! men det spelar ingen roll för den här dagen börjar så bra, annika är i p3 hallå. man får ringa/maila och fråga henne saker och önska en låt. hihihi. jag ska maila nu.


sen säger jag som jag gör..

om jag skulle ta
alla timmar som jag lade
på att önska att jag var bättre än jag är
på att faktiskt bli bättre på något
jag skulle bli så bra

den handlar om framtidsångest



dom brister tidigare och tidigare isarna

jobba med musik

vilken utbildning ska du söka dig till?
- kirunas astronautskola. musiker är en livsstil.


i ran away from good

hejhejhejhej. jag är trött. gårkvällen söög, tills jag, ida och emma gick på en två timmar lång djup film. efter det åkte vi hem en snabbis och sen åkte vi till mm baren, då blev kvällen bättre. fast jag var pisstrött och helt skabbig. föresten, kul att min två år yngre lillebror får in mig på krogen. kuul.. nä. nu ska jag ladda, sen blir det promenad!



allt har sagts

IDA, sommaaarlov säger:

vad för platser

ida säger:

längst bak i mitten

IDA, sommaaarlov säger:

åh nej

ida säger:

det är ju bäst?

IDA, sommaaarlov säger:

nä längst fram imitten

IDA, sommaaarlov säger:

men jag har ju ifärsej aldrig suttit längst bak, så jag vet ju inte

ida säger:

hahahah what

det är ju sämsta platsen man kan få

ida säger:

man får nackspärr

IDA, sommaaarlov säger:

haha vi har diskuterat det här förut

ida säger:

hahah nej det har vi inte?

IDA, sommaaarlov säger:

jo

alltså, såhär låter mina och idas konversationer varje dag. vi har så dåligt minne att vi diskuterar samma saker varje dag, och det är lika kul varje gång. men det är ju bra, för då kan ida komma tre dagar i rad och skrika: annika ska spela på p&l! JAHAA vad kul säger jag då. och så låter det likadant i tre dagar. ja iallafall, på tal om bio. jag, ida och emma går emot party strömmen idag. vi går på bio istället. det gör vi. det blir nog med festande för oss nästa vecka kan jag tro.


sommarlooov

kan inte fatta! dock är vädret sjukt trist, det tar ner glädjen med 4 av 5 poäng. inga planer på kvällen heller..
det är en sak som fattas. fattas fattas!



the cutest thing that i have seen

idag har jag solat och varit med mamma i katrineholm och flängt runt. hälsade på farmor&farfar+faster. här städas det och imorgon är det skolavslutning, vilken jävla BEFRIELSE!!

today is a good day?

heeejhej bloggön.
imorse gick jag upp halv tio, det var tungt! mamma körde mig till skolan för att jag skulle prata med mats en snabbis om mitt gemu betyg. men var han där? nix. så vi åkte vidare och handlade lite och fikade en snabbis i stugan. när jag kom hem hade mtit paket från skicka ett smycke kommit. jag hade beställt jätte söta örhängen till mamma som hon ska få nästa vecka när hon fyller. köpte ett par örhängen till mig med, och eftersom det blev strul med mitt paket fick jag ett jätte gulligt silverarmband gratis, då vart jag glad! resten av dagen ska jag INTE GÖRA ETT PISS! fyfan vad skönt. utom att kanske gå ut och gå. hejdå.

existentiell ångest

det är fint det. när man inser hur jävla dysfunktionell man är, hur onödig och faktiskt totalt värdelös man är. man tillför ingenting till någon, och allra minst sig själv. man har en alldeles för fet röv, en tant frisyr, en ångestgivande tatuering, en jävligt irriterande röst och en helt ospeciell och mest jobbig personlighet. man är helt enkelt mest ful och i vägen. och man inser att man kanske aldrig blir den personen man ville bli. det är i princip too late när man redan är född. och det får en att må illa.

du ger mig skäl att vara motvalls!

nuuu har jag klippt mig! och knallat runt med ella på marieberg! håret blev kort och jag ser som alltid ut som ett barn, fast det balanserar lite mellan barnen i bullerbyn barn och en fönad tant. vet inte vilket som är mest likt. hehe (nej! jag är alltid ironisk när jag använder detta skratt sätt). jag köpte ett par shorts också! ÄNTLIGEN ett par som passar. åt helvete med acne shortsen. jag får nog rensa ut halva min garderob på tradera, annars går jag back! om någon timme ska jag dra och möta tobbe kling och köpa hans p&l biljett! weei.



tisdag

idag är det krampen. jag klarade mig igenom morgonen, tills vi stog i spöregnet vid ån och hackade tänder. då orkade jag inte mer! jag, emma och ida åkte hem. men det var det fan värt! känns ändå inte som att vi vinner i år. men vi får se, får se. nu sitter jag och fryser under filten. om ett par timmar åker jag in till marieberg med ella(!) vi har inte setts på typ tre veckor? och ändå bor vi grannar. sjukt! jag ska klippa mig, ska bli så jäävla skönt! sen ska vi väl fika eller nåt. HEJDÅ svettdroppar.




men jag vet, att den som dör får se

nu, efter 5 månader har vi äntligen fått veta vad det egentligen var som hände med pappa. det är sjukt hur mycket man kan förstöra sin kropp. att dö vid 47 års ålder är egentligen ganska tidigt, när det bara händer utan att det är en bilolycka eller självmord osv. det får mig bara att känna att jag aldrig ska förstöra mig genom en massa jävla piller, alkohol och fel mat. jag kommer väl aldrig bli en bantande nykterist. men inte fan heller en pillerknaprande alkis. det är iallafall skönt att veta att det inte var med flit, även om det är sorgligt. men jag vet att han hade aldrig orkat mer, och han hade aldrig fått ett bättre liv än han haft innan. och jag vet att han har det sjukt bra nu, för jag är 100% bombsäker på att allt inte är finito när man dör. det är då det börjar vet ni! det är helt sjukt, att jag visste, med viss tvekan vad som gjorde att pappa dog innan ens läkarna visste. jag hade ingen som helst aning innan, men någon som många inte skulle tro på visste fast varken läkare eller vi visste. allt är så jävla mycket krångligare än vad våra små hjärnor orkar förstå. därför kommer man med orimliga fakta för att slippa undan frågor. well, vila i frid gulliga pappi.


i'm not taking anymore of this shit

ååååå min dag:
- lektion med mestadels stängda ögon
- peppshowen!
- fika med mamma
- lektioner
- fika och brännboll med klassen

nu skulle jag veerkligen behöva sova, och duscha! men jag ska sitta med mitt pm tills jag blir klar. det ska in idag och det hänger på betyget. FYFAN säger jag bara, jag ORKAR INGET mer efter det här! efter skolavslutningen kommer jag att reduceras till en liten hög av aska eller nåt. min kropp orkar inte mer, varken hjärnan eller kroppen. jag är fan helt slut. ska bli skönt med lite vila!

RSS 2.0